Over Mij

Hallo! Mijn naam is Leanne de Haan en ik ben Toegepast kunstenaar en eigenaar van Studio FADE.

In 2019 ben ik afgestudeerd aan ArtEZ, de Hogeschool voor Kunsten te Arnhem, als bachelor Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Ik ben Studio FADE aanvolgend na mijn afstuderen begonnen.

In mijn zolder atelier in ons woonhuis in Breukelen werk ik aan het vormgeven en bewerken van klei en leer om originele en functionele producten te creƫren. Mijn keramiek werk bestaat onder andere uit theebakjes, waxinelichtjes, bekers, mokken, schalen en nog veel meer. Mijn leren producten omvatten tassen, buidels, hoornhouders, maskers, armbeschermers, pijlenkokers, accessoires en nog veel meer! Elk product is met de hand gemaakt en uniek, met aandacht voor detail. De inspiratie voor de thematiek in mijn werk haal ik uit de fantasywereld, de natuur en de geschiedenis.

Met deze producten sta ik op velen fantasy markten door het hele land!

Naast het maken van werk geef ik ook workshops hierin.

Voor vragen of opmerkingen over extra mogelijkheden, workshops, projecten of producten kan je contact opnemen via mijn contactpagina.

Kijk ook eens op mijn portfolio voor een impressie in mijn werk en opdrachten. Zo zie je voorbeelden van gemaakte leren producten alsmede keramiek, drukwerk en kunstprojecten!

Gegevens bedrijf:

Studio FADE
Leanne de Haan
+31 (0)6 46106003
in**@st********.nl
Kvk registratienummer: 75988216
Btw-identificatienummer: NL 0030 24333 B52

Locatie

Silverstein 84
3621 PD Breukelen


Ik heb geen winkel en geen openingstijden. Mijn atelier bevind zich op de zolder van ons woonhuis.
Wilt u langskomen? Neem altijd eerst even contact met me op!

Privacy
Algemene voorwaarden
Veelgestelde vragen
Retour