Over Mij

Hallo! Mijn naam is Leanne de Haan en ik ben eigenaar van Studio FADE. Mijn werk bestaat onder meer uit het geven van diverse workshops en uit het samenstellen van creatieve (privé) lessen en cursussen voor volwassenen en kinderen. Daarnaast maak ik handgemaakte producten die ik verkoop op mijn webshop en op festivals en markten.

In 2019 ben ik afgestudeerd aan ArtEZ, de Hogeschool voor Kunsten te Arnhem, als bachelor Docent Beeldende Kunst en Vormgeving.

Ik ben Studio FADE meteen na mijn afstuderen begonnen om mijn kennis en vaardigheden te kunnen delen met iedereen die daar voor open staat. Dat kan in de vorm van workshops, cursussen of lessen met meerdere deelnemers, of juist één op één in een privéles. Alles is mogelijk!

Voor vragen of opmerkingen over extra mogelijkheden, workshops, projecten of producten kan je contact opnemen via mijn contactpagina.

Kijk ook eens op mijn portfolio voor een impressie in mijn werk en opdrachten. Zo zie je voorbeelden van gemaakte leren producten alsmede keramiek, drukwerk en kunstprojecten!

Locatie

Het atelier van Studio FADE is gevestigd op de Goorstraat 4 te Doetinchem. Wilt u langskomen om kennis te maken? Neem altijd eerst even contact met me op!

LET OP! Het atelier van Studio FADE gaat verhuizen naar Breukelen, Utrecht per 1 jan 2023. Vanaf oktober 2022 worden er al spullen verhuisd dus zal het niet altijd nog mogelijk zijn om workshops te volgen op locatie in Doetinchem. Wil je een workshop of les volgen in Breukelen? Neem dan Contact met me op.

Gegevens bedrijf:

Studio FADE
Leanne de Haan
+31 (0)6 46106003
info@studiofade.nl
Kvk registratienummer: 75988216
Btw-identificatienummer: NL 0030 24333 B52

Privacy
Algemene voorwaarden
Veelgestelde vragen
Retour