Veelgestelde vragen

Hieronder lees je een aantal veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet bij zitten, neem dan contact met mij op.

Workshops en lessen

Hoe volg ik een workshop of les?

De makkelijkste manier om een workshop of les te volgen, is om het actuele aanbod van de creatieve workshops en lessen, keramiek workshops en leerbewerking workshops te bekijken. Als je weet welke les je wilt volgen, kun je je hier aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Hoe betaal ik voor een workshop?

Als je je hebt aangemeld voor een workshop neem ik contact met je op. Dan bepalen we samen welke datum en tijd het beste uitkomt. Vervolgens krijg je via de email een bevestiging en factuur toegestuurd. Deze dien je vervolgens vóór de aanvang van de workshop en binnen het gestelde termijn te voldoen. Liever met PIN of contant betalen? Dat is ook mogelijk. Vraag hier om bij de aanmelding.

Bestelling en verzending

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Zodra je bestelling is ontvangen krijg je een bevestigingsmail. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden. Meestal is dit binnen 1 tot 3 werkdagen (M.u.v maatwerk). Zodra je bestelling is verstuurd krijg je hier een bevestigingsmail van. Heb je geen e-mails ontvangen? Controleer dan je spam folder. Nog steeds niets ontvangen? Neem dan contact op via het contactformulier, mail naar in**@st********.nl of bel of whatsapp met +31 6 46106003.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Als je niet tevreden bent met het geleverde product of om een andere reden deze wilt retourneren, is dat mogelijk. Je dient in dit geval binnen 14 dagen na aanvang van het product contact op te nemen met mij. Dat kan via het contactformulier of via de e-mail in**@st********.nl. Vermeld hierbij altijd het ordernummer, het product waar het om gaat en de reden van retournering.

Hierna kun je het product terugsturen. De de verzendkosten zijn in de meeste gevallen voor jou rekening. Zodra het product (in originele staat) ontvangen is zullen de kosten zo spoedig mogelijk terugbetaald worden.

Aanpassingen en maatwerk

Kunnen producten gemaakt worden naar mijn wensen?

Maatwerk is zeker mogelijk! Kijk op de pagina maatwerk voor meer informatie. Neem voor maatwerk altijd eerst contact op. Dit kan je doen via het contactformulier of via de email in**@st********.nl.