Veelgestelde vragen

Hieronder lees je een aantal veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet bij zitten, neem dan contact met mij op.

Workshops en lessen

Hoe volg ik een workshop of les?

De makkelijkste manier om een workshop of les te volgen, is om het actuele aanbod van de leerbewerking workshops te bekijken. Als je weet welke les je wilt volgen, kun je je contact met mij opnemen. vermeld hierbij welke workshop je zou willen volgen en op welke dag dit het beste uitkomt.

Hoe betaal ik voor een workshop?

Wanneer je mij hebt bericht bepalen we samen welke datum en tijd het beste uitkomt. Vervolgens krijg je via de email of op whatsapp een bevestiging en factuur toegestuurd. Deze dien je vervolgens vóór de aanvang van de workshop en binnen het gestelde termijn te voldoen. Liever met PIN of contant betalen? Dat is ook mogelijk. Vraag hier om bij de aanmelding.

Bestelling op de webshop en verzending

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Zodra je bestelling is ontvangen krijg je een bevestigingsmail. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden. Meestal is dit binnen 1 tot 3 werkdagen. Zodra je bestelling is verstuurd krijg je hier een bevestigingsmail van. Heb je geen e-mails ontvangen? Controleer dan je spam folder. Nog steeds niets ontvangen? Neem dan contact op via het contactformulier, mail naar info@studiofade.nl of bel of whatsapp met +31 6 46106003.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Als je niet tevreden bent met het geleverde product of om een andere reden deze wilt retourneren, is dat mogelijk. Je dient in dit geval binnen 14 dagen na aanvang van het product contact op te nemen met mij. Dat kan via het contactformulier, via de e-mail info@studiofade.nl of op whatsapp op +31646106003. Vermeld hierbij altijd het ordernummer, het product waar het om gaat en de reden van retournering.

Hierna kun je het product terugsturen. De de verzendkosten heen en weer zijn (in de meeste gevallen) voor jouw rekening. Zodra het product (in originele staat) weer ontvangen is zullen de productkosten zo spoedig mogelijk terugbetaald worden.

Aanpassingen en maatwerk

Kunnen producten gemaakt worden naar mijn wensen?

Maatwerk is zeker mogelijk! Kijk op de pagina maatwerk voor meer informatie. Neem voor maatwerk altijd contact op. Dit kan je doen via het contactformulier, via de email info@studiofade.nl of op whatsapp op +31646106003.