Workshops

Van mozaïeken tot leerbewerking tot beeldhouwen, bij Studio FADE zijn er veel workshops te volgen.

Workshop Keramiek

Altijd al je eigen kunst of producten willen maken uit keramiek? Met de workshop keramiek maak je kennis met het materiaal en krijg je tips voor het gebruik en de mogelijkheden van klei.

Workshop Mozaïek

Bij deze workshop gaan we een object mozaïeken. Je leert de basis van mozaïek, waar je op moet letten en hoe je het duidelijkste patroon maakt. Met de gekleurde tegelstukjes kunt u de mooiste composities maken op lijstjes, spiegels of dienbladen!

Workshop Mergel beeldhouwen

In de workshop beeldhouwen gaan we met de vijlen en beitels een zacht stuk mergelsteen te lijf. Door inspiratie te halen uit de vorm en structuur van de steen kunt u een prachtig beeldhouwwerk maken.

Studio FADE mergelworkshop

Workshop Elfen Dorpje maken

In deze workshop maken we  een prachtig elfendorpje. Met klei maken we de huisjes. Als deze in de oven staan gaan we het dorpje in elkaar zetten met producten uit de natuur zoals mos, grint, takjes en nootjes.

Studio FADE workshops elfendorpje workshop

Workshop Pompoen snijden

Tijdens de workshop pompoen snijden gaan we aan de slag met priemen om ons ontwerp over te zetten op de pompoen. Vervolgens werken we met mesjes en zaagjes om hem helemaal uit te snijden. Met een waxine lichtje komt je ontwerp helemaal tot leven! Zodra dit gelukt is ga je naar huis met een prachtig gesneden pompoen om van te genieten!

studio FADe workshops pompoen snijden