Workshop Mozaïek

Met mozaïek decoreer je een voorwerp met een heleboel stukjes tegel of keramiek. Bij de workshop Mozaïek kan je een dienblad, kistje, fotolijstje, spiegeltje of schaal decoreren op de manier die je zelf aanspreekt. Een voorstelling van een bloem, vlinder, vogel, zo ook bepaalde tekens, kleuren of specifieke composities, van alles is mogelijk!

Een puzzel leggen die je zelf gemaakt hebt!

In de workshop Mozaïek gaan we een voorwerp decoreren met behulp van mozaïek. Eerst slaan we wat tegeltjes met een hamer kapot om kleine stukjes te maken waarmee we kunnen mozaïeken. Als bepaald is wat je wil mozaïeken kunnen we de kleine stukjes op zijn plek plakken. Als alles gevuld is met stukjes tegel kan het geheel gevoegd worden. Dat doe je zelf en na even drogen kan hij meegenomen worden naar huis!

Studio FADE mozaïek workshop
Alle mozaïek is gelegd
Tijd om te voegen
Het eindwerk
  • Duur: 4 uur
  • Kies zelf een voorwerp uit ( bijvoorbeeld een dienblad, fotolijstje, spiegel of schaal)
  • Koffie, thee en iets lekkers inbegrepen
  • Ga naar huis met je eigen gemaakte mozaïek!
  • Prijs: €35,- p.p.
  • Vanaf 2 deelnemers

Wat was dat leuk om eens even lekker ‘uit mijn hoofd’ en met mijn handen bezig te zijn! Een heel inspirerende workshop Mozaïek die ik samen met mijn beste vriendin heb gedaan. De begeleiding van Leanne is heel prettig, ze geeft precies die aanwijzingen om zelf verder te kunnen gaan! Ik ga zeker nog een keer een workshop bij Leanne doen!
– Karin

Studio FADE mozaiek workshop