Vrije les: Keramiek

In de vrije les keramiek help ik je verder met je artistieke proces in het materiaal keramiek. Ik help je met het ontwikkelen en uitwerken van je eigen keramiek werk. Ik denk mee en geef tips en handigheid in het werken met en gebruiken van keramiek.

Alles is mogelijk: servies, schaaksteen, mensfiguren, dieren, bloemen, kunstbeelden, bakjes, borden, bekers, schalen, vazen en alles wat je nog meer kan bedenken! We werken verder met waar je nu staat. Er wordt beeldend geleerd, dat houdt in dat je leert door het zelf te doen. Ik geef tijdens het schilderen tips en laat technieken zien en doe ze voor.

De lessen kunnen gevolgd worden door iedereen. Of je nou jong, oud, beginner of gevorderd bent. Samen zoeken we een groep en dagdeel uit waar je goed bij past. Wil je liever privéles? Kijk dan eens op deze pagina.

De vrije les duurt 3 uur. In overleg kan dit langer of korter. De actuele prijslijst vind je hier. Als je vaker (of wekelijks) wil komen kan je aan het einde van de maand voor alle lessen betalen die je die maand gevolgd hebt.

De vrije les keramiek werkt als een inloop dagdeel. Je meld je aan voor een dagdeel komt op het lesmoment naar het atelier en volgt de les.

Let op! Bij de lessen is de klei niet inclusief. Je kan bij mij wel een brood klei aanschaffen, de prijs is hiervoor afhankelijk van je wensen. Indicatie: 10 kg aardewerk klei vanaf €10.
Gebruik glazuren bij herhaaldelijke lessen is deze wel inclusief, mits normaal gebruik. Het gebruik van mijn gereedschap en het afbakken van je werk is ook inclusief. Let wel op dat de oven doet wat hij wil en dat scheuren, barsten of geknapt werk altijd kan gebeuren!

Studio fade keramiek workshop les vrije les cursus