Vrije les: Schilderen en tekenen

In de vrije les schilderen en tekenen help ik je verder met je artistieke proces in 2D materialen. Hieronder valt: acrylverf, olieverf, potlood, houtskool, pastel en andere 2D materialen.

We werken verder met waar je nu staat. Er wordt beeldend geleerd, dat houdt in dat je leert door het zelf te doen. Ik geef tijdens het schilderen tips en laat technieken zien en doe ze voor.

De lessen kunnen gevolgd worden door iedereen. Of je nou jong, oud, beginner of gevorderd bent. Samen zoeken we een groep en dagdeel uit waar je goed bij past. Wil je liever privéles? Kijk dan eens op deze pagina.

De vrije les duurt 2 uur. In overleg kan dit langer of korter. De actuele prijslijst vind je hier. Als je vaker (of wekelijks) wil komen kan je aan het einde van de maand voor alle lessen betalen die je die maand gevolgd hebt.

De vrije les schilderen en tekenen werkt als een inloop dagdeel. Je meld je aan voor een dagdeel komt op het lesmoment naar het atelier en volgt de les.

Let op! Bij de lessen is het materiaal (doek, papier, verf, potlood etc) niet standaard inclusief. Voor een meerprijs is mijn materiaal wel te gebruiken. Neem hiervoor contact met me op.
Het gebruik van mijn gereedschap is wel inclusief.

Studio FADE schilderen tekenen lessen
Studio FADE schilder lessen