Lessen

Bij Studio FADE zijn vele lessen te volgen. Van groepslessen tot privélessen. Van een enkele les tot wekelijks terugkerende lessen. Van schilderen tot tekenen, drukwerk, leerbewerking en meer. Alle lessen zijn altijd onder professionele begeleiding.

Schilderlessen

Pakt u wel eens een penseel en verf? Maar weet u vervolgens niet waar u moet beginnen of hoe u uw onderwerp op het doek krijgt? Of heeft u al veel geschilderd maar wilt u meer technieken en tips krijgen? Meld u dan aan voor de schilderlessen!

Studio FADE schilderles
Geschilderd door leerling van 12 jaar

Tekenlessen

Heeft u altijd al willen tekenen maar komt het er op papier anders uit dan in uw hoofd? Of heeft u het idee dat u niet verder komt of in bepaalde gewoontes vast zit? Meld u dan eens aan voor een tekenles!

Privéles

Wilt u een persoonlijke en gerichte les waar ik al mijn aandacht heb voor wat u nodig heeft om verder te komen? Misschien is privéles dan iets voor u!

Theorieles (op aanvraag)

Bij de meeste lesblokken wordt er een kleine basis van theorie gegeven. Wilt u juist wat dieper op de theorie ingaan of over specifieke onderwerpen meer leren? Dan is dat mogelijk. Neem in dat geval contact met mij op.