Cursussen en Lessen

Bij Studio FADE zijn vele cursussen en lessen te volgen. Van groepslessen tot privélessen. Van een enkele les tot wekelijks terugkerende lessen. Keramiek, schilderen, tekenen, en meer. Alle cursussen en lessen zijn altijd onder professionele begeleiding.

Vrije les: Keramiek

In de vrije lessen keramiek help ik je verder met je artistieke proces in het materiaal keramiek. Ik help je met het ontwikkelen en uitwerken van je eigen keramiek werk. Ik denk mee en geef tips en handigheid in het werken met en gebruiken van keramiek.

Vrije les: schilderen en tekenen

Pakt u wel eens een penseel en verf? Maar weet u vervolgens niet waar u moet beginnen of hoe u uw onderwerp op het doek krijgt? Of heeft u al veel geschilderd maar wilt u meer technieken en tips krijgen? Heeft u altijd al willen tekenen maar komt het er op papier anders uit dan in uw hoofd? Of heeft u het idee dat u niet verder komt of in bepaalde gewoontes vast zit? Meld u dan eens aan voor de vrije lessen schilderen en tekenen

Privéles

Wilt u een persoonlijke en gerichte les waar ik al mijn aandacht heb voor wat u nodig heeft om verder te komen? Misschien is privéles dan iets voor u!

Studio FADE schilder lessen

Theorieles (op aanvraag)

Bij de meeste lesblokken wordt er een kleine basis van theorie gegeven. Wilt u juist wat dieper op de theorie ingaan of over specifieke onderwerpen meer leren? Dan is dat mogelijk. Neem in dat geval contact met mij op.